Bisschop en wethouder openen vaarseizoen Binnendieze
Auteur:

Bisschop en wethouder openen vaarseizoen Binnendieze

We kunnen weer gaan varen op de Binnendieze. Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch is blij maar ook dankbaar dat de schippergidsen paraat zijn en dat deze de gasten veilig kunnen verwelkomen. Monseigneur De Korte zal woensdag 1 juli voordat het eerste bootje om 10.00 uur gaat varen, de Kring Vrienden en zijn gasten een behouden vaart wensen.

Na een gedwongen stop vanaf 1 april in verband met de uitbraak van corona, kunnen we woensdag 1 juli onze vaartochten veilig aanbieden. Het zal niet zo zijn als voorheen. We kunnen nu vier personen in een bootje ontvangen en er vertrekt elk kwartier een bootje.

Met de goede wensen van de bisschop hopen wij op een mooi en gezond seizoen. Na het hijsen van de vlag door wethouder Huib van Olden varen zij met het eerste bootje mee.

0 Reacties uitgeschakeld voor Bisschop en wethouder openen vaarseizoen Binnendieze 3999 25 juni, 2020 Nieuws juni 25, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren