Zomertheater met Nederlandse topartiesten op de Pettelaarse Schans
Auteur:

Zomertheater met Nederlandse topartiesten op de Pettelaarse Schans

Nederland is een nieuw en opvallend evenement rijker: Het Zomertheater in Den Bosch. Een uniek en zomers avontuur waar bezoekers gedurende vier weekenden (vanaf donderdag 6 augustus tot en met zondag 30 augustus) bourgondisch kunnen genieten tijdens intieme concerten van de grootste artiesten van Nederland, waaronder Danny VeraDavina MichelleTino MartinNielsonRowwen HèzeMartijn FischerO’G3NERolf Sanchez en Jandino Asporaat (comedy).

Tickets (met zomerse entreeprijzen) al vanaf €29,- p.p. Ze zijn te koop vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur via www.hetzomertheater.nl

Het Zomertheater is the place to be om op een even ontspannen als inspirerende plek de zomer te vieren. Dit sfeervolle evenement biedt plek aan circa 750 bezoekers die op een groot overdekt openluchttheater zitten, bestaande uit drie arena tribunes en een ’Sunset Terrace’. Bovendien vindt deze once in a lifetime beleving -waarbij álle zintuigen worden geprikkeld- op een wel erg bijzondere locatie plaats. Namelijk op het historische “schiereiland” De Pettelaarse Schans, een bomenrijke stervormige vesting gelegen aan de idyllische Zuiderplas in Den Bosch. Aangrenzend ligt het natuurgebied Het Bossche Broek met uitzicht op het Bossche historisch centrum, op slechts tien minuten fietsafstand.
Het Zomertheater is gezamenlijk initiatief van de gemeente Den Bosch en een aantal Bossche bedrijven, waaronder Event Warehouse (o.a. Paaspop); Jan Vis Entertainment, Lion Event Support, Coreworks en Stagelight.

Bourgondisch genieten en muzikale hoogtepunten: hoe werkt het?
Bezoekers kopen allereerst een ticket voor een act naar keuze die optreedt tijdens een van de vier genoemde weekenden in augustus. Er zijn tickets voor zowel tweepersoons- als voor vierpersoonstafels te koop; plekken en tafels kunnen vooraf worden geselecteerd. Losse tickets worden niet verkocht. Het concept van Het Zomertheater is immers om samen te genieten van bijvoorbeeld overheerlijke curry’s, saté,  salades of van een borrelplankje, terwijl een favoriete artiest dichterbij dan ooit staat te spelen. Om de coronamaatregelen volledig te waarborgen kunnen bezoekers hun gerechten of borrelplank tijdens het evenement mobiel bestellen en betalen via hun eigen smartphone met de Butlaroo app (zie hieronder).

Butlaroo app: scannen, bestellen, genieten
De Butlaroo app is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Gasten kunnen gebruik maken van de webapp waarmee ze direct op hun eigen smartphone kunnen inloggen via het scannen van de QR-code. Ze hoeven dus geen app te downloaden en hoeven zich ook niet eerst te registreren. Butlaroo ondersteunt betalingen via iDeal, PayPal, Maestro, MasterCard, Visa Bancontact & VPay. Achteraf betalen is ook mogelijk. https://www.butlaroo.com

Ticketinfo
Tickets (met zomerse entreeprijzen) zijn er al vanaf €29,- p.p. Ze zijn te koop vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur via www.hetzomertheater.nl
Hieronder staat de agenda tot nu toe; het is mogelijk dat er nog concerten worden toegevoegd (volg voor de meest actuele informatie de social media of de website).

Zaterdag 8 augustus Danny Vera, vrijdag 14 augustus Rowwen Hèze, zaterdag 15 augustus Tino Martin Live Met Band, vrijdag 21 augustus Nielson, zaterdag 22 augustus Davina Michelle, zondag 23 augustus Martijn Fischer Zingt Hazes, vrijdag 28 augustus Rolf Sanchez, zaterdag 29 augustus Jandino, zondag 30 augustus O’G3NE

Website & Social Media
Volg de website en social media (Instagram, Facebook) van Het Zomertheater voor alle gedetailleerde festivalinfo:

0 Reacties uitgeschakeld voor Zomertheater met Nederlandse topartiesten op de Pettelaarse Schans 4705 30 juli, 2020 Nieuws juli 30, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren