De verwenners van het Fonteinpleintje
Auteur:

De verwenners van het Fonteinpleintje

Gezelligheid en lekker eten en drinken, daar staan Bosschenaren als rechtgeaarde Bourgondiërs om bekend. En dat zie je niet alleen terug in het grote aantal restaurants en cafés maar ook aan de vele speciaalzaken die de stad rijk is. Het Fonteinpleintje en de aangrenzende straten vormen daarbij het episch centrum, waar je terecht kunt als je je gasten wil verrassen met een heerlijk etentje bij je thuis.
De versspecialisten doen je graag een ruime variëteit smakelijke suggesties aan de hand waarmee je de culinaire show kunt stelen. Van een verrassende entree tot een niet te weerstaan dessert. Met de kwaliteitsproducten van deze versspecialisten is succes verzekerd!
En wanneer je je boodschappenlijstje hebt afgewerkt kun je jezelf verwennen met een drankje, een lekkere lunch of diner op de gezellige terrasjes. Kortom, voor de fijnproevers is het Fonteinpleintje en aangrenzende straten echt the place to be. Met de andere non-food speciaalzaken vormt het een unieke shopspot in onze bruisende stad.

0 Reacties uitgeschakeld voor De verwenners van het Fonteinpleintje 3989 27 augustus, 2020 073 Culinair, Hotspots, Zakelijk nieuws augustus 27, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren