Jaarembleem Oeteldonk 2021
Auteur:

Jaarembleem Oeteldonk 2021

Het nieuwe OC-jaarembleem voor het bijzondere carnavalsjaar 2020-2021 is zaterdag 26 september digitaal bekend gemaakt.  Robin Bastens (35 jaar) uit Rosmalen tekent voor het winnende ontwerp.

Met het thema ‘Oeteldonk, borrelt’ gingen vele creatievelingen aan de slag. 305 ontwerpen werden ingezonden en door een vakjury beoordeeld. Uiteindelijk is het embleem van Robin Bastens gekozen als winnaar.  De jury vindt het ontwerp krachtig. Het borrelen van het moeras is duidelijk zichtbaar. Bastens ontwierp ook het jaarembleem 2016-2017 met het thema ‘Oeteldonk, daor zit meziek in’.

Corona
Vanwege Corona werd het embleem digitaal onthuld. Ondanks de onzekerheid die Corona met zich meebrengt voor de viering van het komende carnaval is er toch een embleem. “Onze Hoogheid komt hoe dan ook op 14 februari”, vertelt Sabine Schouten – van Stiphout van het ministerie van Evenementen. “Hoe we hem en zijn Gevollug veilig kunnen ontvangen, daarover denken we nog na. Maar we gaan hem ontvangen. Dan moeten onze kielen en jasjes er picobello uitzien. Een nieuw embleem kan ook in dit Coronajaar daarom niet ontbreken.”

Te koop
Het nieuwe embleem met het vernieuwde echtheidskenmerk is nu te koop via www.hendrien.org en via andere verkooppunten. Op onze website oeteldonk.org vindt u een overzicht van al deze verkooppunten. U kunt het jaarembleem van de Oeteldonksche Club van 1882 herkennen aan het papier met het logo en motto op de achterkant van het embleem. Als u het originele embleem koopt, steunt u daarmee het Oeteldonkse carnaval.

0 Reacties uitgeschakeld voor Jaarembleem Oeteldonk 2021 3997 26 september, 2020 Nieuws september 26, 2020

Facebook Comments

Digitaal bladeren