Alle artikelen bij elkaar

Blog

Een klus binnen in huis? Kies voor een kamersteiger van Steigerdeals!

0

Heb je een klus in huis op de planning staan en moet je daarbij boven je hoofd werken? Denk dan meteen aan een kamersteiger van Steigerdeals! Ideaal, eenvoudig te installeren en veilig. Voorkom onnodig gedoe, want kamersteigers passen zelfs in de smalste ruimtes.

Kamersteigers: onbekend maar zeer bemind!

Kamersteigers, ze zijn ideaal en geschikt voor iedereen die een klus in huis aanpakt. Van je allereerste schilderklus in huis tot aan ervaren doe-het-zelvers en professionele aannemers, als je eenmaal gewerkt hebt met een kamersteiger wil je nooit meer anders! Een kamersteiger is een veilige manier om comfortabel, stabiel en met goede bewegingsvrijheid iedere klus op hoogte (in huis) uit te voeren.

Werkhoogtes en eenvoudig opbouwen

Je hebt keuze uit kamersteigers met een werkhoogte tot wel acht meter. Geen gepuzzel met ladders en onstabiele ondergronden, maar kiezen voor een kamersteiger die bestaat uit kant-en-klare onderdelen en eenvoudig is op te bouwen. Van de smalste gangen tot de kleinste deuropeningen sta jij veilig, vast op je benen en kan je eindelijk op een aangename wijze het plafond tot in de puntjes perfect verven en alle posten tot in het laatste detail aflakken!

De beste deal voor particulier en professional

Een kamersteiger is ideaal voor iedereen die klust en met de kamersteigers van Steigerdeals heb je altijd de beste deal te pakken! Hoewel een kamersteiger de indruk geeft dat je als een professional aan het werk bent, zijn de deals zo verrassend voordelig, dat je geen professional hoeft te zijn om deze duurzame investering te doen. Voor het tot in detail realiseren van een perfect afgewerkt resultaat, heb je echter wel deze goede werkruimte nodig. Dit doe jij, de professional, en jij, de gemotiveerde doe-het-zelver, daarom met een goede, duurzame en eenvoudig in en uit elkaar te bouwen kamersteiger!

Breedte en hoogte

De doe-het-zelver kiest een kamersteiger met een breedte die past in alle ruimtes van de woning en gaat voor de maximale hoogte in de woning. De professional gaat voor meerdere kamersteigers, zodat je altijd de klussen van jouw bedrijf kan uitvoeren. Wil je een kamersteiger met een werkhoogte vijf meter of meer? Kies dan voor de kamersteigers die zijn voorzien van een trapluik. Zo kan je eenvoudig en vooral veilig van en naar je werkruimte.

Altijd mogelijkheden voor uitbreiding

Heb je eerder gekozen voor een kamersteiger van 150 centimeter hoogte, maar nu behoefte aan meer werkhoogte? Breid deze dan eenvoudig uit met een steiger opzetstuk of opzetstukken. Je kan uiteindelijk zo hoog gaan als nodig is, zonder limiet!

Creëer het mooiste resultaat

Naast comfort, veiligheid en een duurzame investering gaat het uiteindelijk om het creëren van het best mogelijke resultaat van jouw klus(sen). Kies daarom voor de kamersteigers van Steigerdeals, waarmee je gefocust en veilig werkt aan het perfecte resultaat.

You might be interested in …