Alle artikelen bij elkaar

Blog

Leg jouw zwangerschap op een leuke manier vast met een beeldje van jouw zwangerschap!

0

Voor veel vrouwen is de zwangerschap een van de meest bijzondere momenten in hun levens. Om de herinnering aan deze periode levend te houden, kan je een zwangerschapsbeeldje laten maken. Zo kan je altijd blijven terug kijken op het moment dat jouw baby nog veilig in jouw buik zat.

Beeldje voor de zwangerschap: 100% identiek

Dankzij de speciale techniek die gebruikt wordt, is het beeldje identiek aan jouw prachtige zwangere lichaam. Daarnaast zal je veel details terugzien in het beeldje, zoals de vorm van jouw borsten en navel. Je creëert als het ware een blijvende herinnering aan jouw zwangerschap en de vrouwelijkheid die je tijdens deze periode uitstraalde. Het is ook mogelijk om een beeldje te laten produceren van een ouder, moeder of vader, met een pasgeboren baby. Hierbij is het belangrijk dat de baby niet ouder is dan twaalf weken.

Hoe gaat het produceren van een beeldje in zijn werk?

Je kan een afspraak inplannen om een zwangerschapsbeeldje te laten maken zodra je zwanger bent. Plan deze in op het moment dat je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Met behulp van speciale scanapparatuur wordt tijdens de afspraak het beeldje van de zwangerschap gecreëerd. Dit apparaat maakt ontzettend veel foto’s in een hele korte tijd: rond de 2200 in twee minuten tijd. De kwaliteit van de scan gaat niet verloren tijdens dit snelle proces en het geeft ook geen schade aan jouw lichaam en de baby. De foto’s worden bewerkt tot een digitaal 3d beeld. Dit wordt vervolgens uitgeprint.

Beeldje voor de zwangerschap

Het eindresultaat van het beeldje voor de zwangerschap

Voordat het zwangerschapsbeeldjes geprint wordt, maak je een keuze uit verschillende kleuren en materialen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor kunststof met een matte of glinster afwerking. Ook behoort een beeldje gemaakt van houtvezels tot de opties. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een beeldje van jouw zwangerschap met metallic coating is verkrijgbaar in verschillende kleuren: koper, goud, zilver en brons. Er zijn echter nog meer mogelijkheden als het gaat om het materiaal van het beeldje. Kies jij voor een nude coating, metaalpoeder, een gespoten metaal laag of een gegoten beeldje uit kwaliteitsbrons?

Een perfect cadeau voor jezelf of een ander

Heb jij een hele bijzondere zwangerschap achter de rug en wil je dit laten vastleggen? Dan is een zwangerschapsbeeldje het perfecte cadeau wat je aan jezelf kan geven. Of misschien is jouw beste vriendin of zus wel zwanger en wil je haar een origineel en blijvend cadeau geven. Een beeldje van haar zwangere buik zal vast en zeker goed in de smaak vallen bij iedere aanstaande moeder!