Alle artikelen bij elkaar

Blog

Waarom vinden kinderen een hoogslaper zo leuk?

0

Kinderen zijn gek op hoogslapers en dit met goede reden! Een hoogslaper is namelijk meer dan een bed, het is een bureau, een kast en speelparadijs op zich. Er is een hoogslaper voor ieder kind en in dit artikel nemen we je mee naar de wondere wereld van hoogslapers!

Avontuurlijk

Kinderen vinden een hoogslaper geweldig, dit komt onder meer door het avontuur wat dit bed uitstraalt. Je gaat je eigen trap op en klimt dan lekker naar je eigen verstopplekje: je bed!

Het is in feite een multifunctioneel meubel, want de hoogslaper biedt zoveel meer dan een standaard kinderbed. Het echte bed is boven en daaronder vul je het volledig naar jouw wensen en visie in. Wil je een bureau onder het bed, een kast, een slaapbank of een gaming area? Alles kan, niets is te gek en hier zijn kinderen dol op!

De ideale opberger

Door de zeeën van ruimte onder en aan de zijkanten van de hoogslaper, kan dit bed ingericht worden als ideale opberger. Overal kan je kasten, vakken en schuiflades toevoegen. Je creëert een opgeruimde kamer, want je kleine kan al zijn kleren, speelgoed en schoolspullen netjes wegstoppen.

Neem snel een kijkje naar de hoogslaper van Emob, een gerenommeerde aanbieder van kinderbedden, en krijg meteen een goede indruk van de vele (opberg)mogelijkheden die de hoogslaper biedt.

De perfecte ruimtebespaarder

Een hoogslaper is de perfecte oplossing om ruimte te besparen. In plaats van een bed, een bureau en een kledingkast, heb je met dit bed een gouden formule te pakken. Alles in één meubel en dit meubel is zelfs geschikt voor meerdere personen. Er zijn hoogslapers voor één, twee en drie personen, de pareltjes onder de hoogslapers. Enorm handig als er meerdere kinderen op een kamer slapen en voor logeerpartijtjes.

Duurzaam en stijlvol

Een hoogslaper heeft een stevige constructie en is duurzaam. Het kan van kind naar kind en zelfs mee uit huis! Niet voor niets is het een populair bed in studentenkamers. Naast de ideale ruimtebespaarder is het een zeer stijlvol bed, volledig in te richten naar je eigen smaak. Kies je voor een houten hoogslaper met een klassieke look, een hoogslaper van staal met een moderne look of een mix van MDF en spaanplaat voor een frisse, perfect afgewerkte look? Kijk snel eens naar de hoogslaper van Emob en visualiseer hoe jouw favoriete hoogslaper zou staan in de kamer van je kind(eren).

De hoogslaper is een ideaal en trendy tienerbed. Voor kinderen tot zes jaar worden de gave multifunctionele halfhoogslapers aangeraden. Zo is er voor ieder kind een perfecte hoogslaper!

You might be interested in …