Alle artikelen bij elkaar

Blog

Professionaliseer je bedrijf door kalenders met logo te bedrukken!

0

Misschien vraag je je af of papieren kalenders nog wel gebruikt worden. En of je er goed aan doet om op deze manier je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar een kalender is juist een goede en betaalbare manier om je bedrijf te promoten. Een kalender is zichtbaar en wordt vrijwel dagelijks gebruikt.

Kalenders bedrukken met een logo

Kalenders met logo zijn zowel voor zakenrelaties als particulieren een origineel relatiegeschenk. Ze hangen aan de muur of krijgen een prominente plek op het bureau. Zo zijn ze voor iedereen zichtbaar en dit verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf. Kalenders met logo komen ook professioneler over. Wil je echt verschil maken? Dan zijn de details belangrijk.

Een kalender ontwerpen

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat een kalender wordt gebruikt. Bij het ontwerp moet je dan ook rekening houden met de wensen van je klanten en relaties. Een logo mag niet zoveel ruimte innemen dat er onvoldoende plek is voor notities. De drukker kan helpen bij het maken van de juiste indeling.

Verschillende soorten kalenders

Er is veel te kiezen op het gebied van kalenders. Zo zijn er wandkalenders, bureaukalenders, kalenderkaartjes en vouwkalenders. En dat is nog niet alles! Ze zijn er met een overzicht per week, maand of jaar. Laat je kalenders bedrukken in verschillende maten, zodat er voor elke situatie een geschikte kalender is.

Verschillende materialen

Je kunt kalenders met logo bedrukken op verschillende materialen. Als je kiest voor papier met een coating, dan krijgt de kalender een luxe uitstraling. Gecoat Papier wordt vaak gekozen in combinatie met grijsbord karton. Het grijsbord karton geeft de kalender stevigheid. Het grijsbord komt achter de kalender waardoor er ruimte is voor het drukken van een logo. Door de luxe uitstraling komt het bedrijf professioneel over. Het laat zien dat kwaliteit en details belangrijk zijn.

Het plaatsen van een logo

Het is afhankelijk van de soort kalender waar er ruimte is voor een logo. Het liefst wil je natuurlijk dat het opvalt. Bij de grotere kalenders is meer ruimte voor een logo. Meestal staat het logo aan de bovenkant van de kalender, als het een wandkalender is. Bij staande kalenders is het mogelijk om de kalenders aan de boven- en onderkant te bedrukken. Wil je weten hoe het logo er op de kalender uit komt te zien? Het is vaak het mogelijk om op de website van de drukker bestanden te uploaden en je eigen ontwerp te maken.

You might be interested in …