Alle artikelen bij elkaar

Blog

Een nieuwe Bosch accu hoeft echt niet veel te kosten

0

Heb jij voor kwaliteit gekozen en heb je gereedschap van Bosch in je gereedschapskist, op de zolder of in de schuur liggen? Dan heb je waarschijnlijk al veel profijt gehad van je keuze, want de producten van Bosch worden gebruikt door professionals en klussers over heel de wereld. Op het moment dat het gereedschap aan kracht begint te verliezen, kun je er relatief makkelijk voor zorgen dat je gereedschap een tweede leven krijgt, zonder dat je hiervoor grote investeringen moet doen. Sterker nog, met een paar tientjes blaas je je Bosch gereedschap direct alweer nieuw leven in. 

De originele Bosch accu versus een nieuwere, merkloze accu 

Alle gerenommeerde fabrikanten van gereedschap hebben een breed aanbod aan onderdelen die je los kunt bestellen, zo ook Bosch. Wanneer de accu van je gereedschap beschadigd raakt of versleten is, kun je ervoor kiezen om de accu te vervangen. Een logische keuze, want het gereedschap gaat zelf vaak veel langer mee dan de accu, die sneller slijt vanwege de vele laadsessies en keren dat de accu ontladen wordt.

Minder logisch is het om te kiezen voor een accu van Bosch voor je gereedschap zelf. Heb je al naar het aanbod gekeken, dan vraag je je waarschijnlijk af of het niet verstandiger is om nieuw gereedschap te kopen. Nieuwe accu’s van Bosch zijn namelijk prijzig, maar dat heeft vooral te maken met het merklogo dat eigenlijk niets voor de accu doet, behalve deze een exclusief karakter geven.

Vervangende accu’s zijn merkloos. De kwaliteit is identiek (vaak zijn de vervangende accu’s beter dan de originele modellen), wat betekent dat een nieuwe vervangende Bosch accu de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. 

Kijk de rest van je gereedschap en apparaten vooral ook even na 

Heb je een vervangende accu gevonden voor je gereedschap van Bosch? Check dan je andere gereedschap en materiaal (waaronder je spijkers en schroeven) even voordat je begint. Wanneer je alles van tevoren regelt, kun je namelijk gewoon verder wanneer je eenmaal echt begint met de klussen en projecten die jij nog af wilt ronden. Kijk vooral eens in de webshop van Accu-Machine.nl

 

You might be interested in …