Alle artikelen bij elkaar

Blog

Creëer extra sfeer met zelf ontworpen muurcirkels voor buiten

0

Muurcirkels, de trend van het moment. Steeds vaker zie je ze langskomen. Bij vrienden, familie of misschien wel op social media. Het is een leuke manier om jouw huis of tuin te stylen en een persoonlijke touch mee te geven. En wat het helemaal leuk maakt is dat je ze veelal zelf kan ontwerpen. Hoe leuk is dat?! In dit artikel nemen we je mee in de mogelijkheden rondom het ontwerp van outdoor muurcirkels

Geef je tuin een persoonlijke touch

Een muurcirkel is dus een ideale manier om je tuin een persoonlijke touch te geven. Zo is het mogelijk om afbeeldingen in het ontwerp mee te nemen. Het laat je misschien denken aan leuke herinneringen uit het verleden. Of misschien wil je wel graag een muur cirkel met een foto van een dierbare. Wat je wensen ook zijn; met een muurcirkel is het mogelijk!

Gebruik je creativiteit

Ben je creatief aangelegd? Als het antwoord op die vraag ja is, dan is het ontwerpen van een muurcirkel echt wat voor jou. Je zou het dan ook als een hobby kunnen zien. Laat  je creativiteit volledig tot zijn recht komen in een muurcirkel om vervolgens familie, vrienden en andere dierbaren omver te blazen met jouw persoonlijke wand aan muurcirkels!

Verschillende materialen mogelijk

Vaak is het mogelijk om bij een muurcirkel uit verschillende materialen te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Forex, Aluminium of Plexiglas. Ieder van deze materialen heeft weer een andere uitstraling. Daarnaast zit er verschil in dikte. Wat deze materialen gemeen hebben is dat ze ieder bestand zijn tegen de weersinvloeden zoals zon, wind en regen. 

Kies de vorm die bij je past

Het leuke aan muurcirkels is dat je ook de vorm van de cirkels kan bepalen. Misschien vind je het leuk om een volledige wand met diverse vormen op te vullen? Of misschien wil je graag een strakke muur met aaneengesloten vormen. Je kan het helemaal zelf bepalen bij het ontwerpen van een muurcirkel. Kies bijvoorbeeld voor een hexagon, square of circle.

Bepaal het formaat 

Uiteraard kan je ook de maten van jouw muurcirkels kiezen. Dit zijn echter wel vaak vooraf opgegeven maten waaruit je kan kiezen. Het op maat laten maken van een muurcirkel is vaak niet mogelijk. Maar niet getreurd, bij de meeste aanbieders is er vaak ruime keuze aan formaten. Er zit dan ook altijd wel een geschikte maat bij. 

Samengevat

Muurcirkels zijn ideaal om je tuin meer flair en style te geven zonder daarvoor de complete inrichting te moeten aanpassen. Daarnaast is het zelf ontwerpen van een muurcirkel een leuke manier om persoonlijke touch aan je tuin toe te voegen. Wacht dan ook niet langer en ga aan de slag met jouw droomontwerp!

 

You might be interested in …