Alle artikelen bij elkaar

Blog

Welke soorten etiketten kan ik krijgen voor mijn online webshop?

0

In dit artikel wordt besproken welke soorten etiketten je kan krijgen voor je online webshop. Als je een eigen online webshop hebt, is het heel handig om te weten welke etiketten je kunt krijgen. Als je namelijk regelmatig (of vaak) een van je producten op moet sturen naar je klanten, is het fijner om een etiket te hebben. Elke keer zelf je etiketten printen op normaal papier en deze moeten plakken met plakband op het product dat naar de klant gaat, bijvoorbeeld, is niet zo professioneel.

In dit artikel worden een 4-tal mogelijkheden besproken welke etiketten je kunt krijgen voor je online webshop, namelijk etiketten op A4-vellen, verzend etiketten op rol, etiketten op maat en DYMO-etiketten. Er wordt bij deze soorten meer uitleg gegeven.

Etiket op A4-vellen

Een eerste mogelijkheid zijn de etiketten op A4-vellen. Heel veel verschillende maten en vormen zijn mogelijk als je voor deze mogelijkheid kiest. Wil je bijvoorbeeld een rond etiket voor je logo, zodat je dat op de doos met het product kunt plakken dat naar je klant toe gaat? Of wil je bijvoorbeeld een rechthoekig etiket om het product te verzenden, maar heb je het niet zo vaak nodig verder? Zowat alles is mogelijk bij een etiket op A4-vellen. Maak dan ook zeker de juiste keuze in de vele opties als je voor een etiket op A4-vellen kiest.

Verzendetiket op rol

Een tweede mogelijkheid zijn de verzend etiketten op rol. Specifiek voor het verzenden van je producten is zo’n soort etiket geschikt. Ze komen op rol, dus je kunt er een tijd lang mee aan de slag gaan. Ook bespaart het wat geld als je een etiket op rol koopt.

Etiket op maat

Een etiket op maat is de derde mogelijkheid. Heb je echt iets specifieks nodig? Dan kies je best voor een etiket op maat. Iets op maat laten maken, is vaak wel wat duurder, maar soms kan het niet anders of wil je het specifiek hebben.

DYMO-etiket

Een DYMO-etiket is de vierde mogelijkheid. Een DYMO-etiket koop je specifiek als je een DYMO-printer hebt. Houd er dus zeker rekening mee dat je een DYMO-printer moet hebben als je gebruik wilt maken van de DYMO-etiketten. De meeste DYMO-etiketten hechten overigens permanent.

Kortom, een etiket is zeer handig als je een eigen online webshop hebt. In dit artikel werden er 4 mogelijkheden nader besproken, namelijk een etiket op A4-vellen, een verzendtiket op rol, een etiket op maat en een DYMO-etiket. Bij dit laatste soort etiket moet je er wel voor opletten dat je beschikt over een DYMO-printer.

 

You might be interested in …